torstai 22. huhtikuuta 2010

Palanen metsääTein pyöräretken metsään ja järven rannalle.Näin auringon, jäätä, vähän lunta, lätäköitä, harmaata, ruskeaa, sinistä, vihreääkin. Leskenlehden olisin halunnut nähdä, mutta niitä ei ollut missään.

Metsässä on ihanaa, pyöräily on ihanaa.


Kun tulin kotiin, mietin vielä metsän värejä, ja sain ajatuksen peitosta joka olisi kuin palanen metsää. 

Tyttönikin innostui, ja ehdotti että peittoon voisi kiinnittää sieniä, kukkia tai muita koristeita. Samaa olin miettinyt itsekin, mutta sanoin että ensin täytyy tehdä pohja valmiiksi. Siinä menee ikuisuus, huokaisi tyttö.

Ikuisuusprojektejakin tarvitaan...

16 kommenttia:

 1. kauniita luontokuvia. Ja ihana innostaja käsitöihin. Kauniit värit sieltä luonnosta löytyykin. peitosta tulee upean värinen. ikuisuusprojekteja tosiaan aina tarvitaan :))

  VastaaPoista
 2. Peitosta tulee varmasti mahtava. Virkkaatko yhdestä osasta? Juuri ystävän kanssa puhuttiin tuollaisesta raitapeitosta, joka tehtäisiin juur noin, raita kerrallaan.
  Mattokin on muuten todella hieno.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä taas tulossa!

  VastaaPoista
 4. Idea kuulostaa ihanalta! Ja kauniit värit.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunista - kaikkia lempivärejäni yhdessä: erilaisia vihreitäsinisiäruskeita. Kiitos.

  VastaaPoista
 6. upeat metsän värit, ihan tutisuttaa - niin hienot värit!

  VastaaPoista
 7. Suunnittelin tänään metsään ja merenrantaan lähtemistä, mutta olin sitten liian laiska... Olisi kyllä ollut ihana päivä, mutta taitaa sitä ehtiä vielä tuonnempanakin.

  Mutta voi kääk mikä peitto tuosta on tulossa! Upea!

  VastaaPoista
 8. Voi miten kaunis tuo ensimmäinen kuva, aivan ihana tunnelma siinä. Minä olen nähnyt jo monta leskenlehteä, sinivuokonkin, mutta pyörää en ole vielä saanut talviteloilta liikenteeseen. No, minä tykkään kävellä joka paikkaa. Mutta voisin tehdä pitkän pyöräretken, se olisi kivaa.

  VastaaPoista
 9. Sen näkee jo nyt, että ikuisuusprojektista tulee hieno. Peiton lämpö ja rauhoittavat metsän värit takaavat sen.

  VastaaPoista
 10. Oi miten kauniit värit. Ja miten hieno idea takana. Peiton alla näkee varmasti kauniita päiväunia.

  VastaaPoista
 11. Todellakin! Ikuisuusprojekteja tarvitaan! Jahka uskallan kukkaron nyörejä tässä löysätä, ostan paljon puuvillalankaa ja alan itsekin peittoprojektin. Ihanat värit sulla käytössä. Tykkään. :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kommenteista ja kannustuksesta :)

  Sade, luonto on kyllä loputon inspiraation lähde, käsitöihin ja mihin vaan.

  Tirpana, yhdestä osasta ajattelin kokeilla. Peitosta on tulossa aika leveä, voi sitten samalla lämmitellä sen alla kun virkkaa... Ei mikään hellepäivän käsityö siis.

  Heidi, kiitos :)

  Merja, Sammaleinen ja Jenni, olen viime aikoina innostunut sinisestä ja vihreästä. Osaltaan voi olla blogienkin vaikutusta, monessa seuraamassani blogissa suositaan sinistä ja muita rauhallisia sävyjä.

  Luminen, ehtii varmasti :) Meren rannalle olisikin kiva päästä joskus. Olen viime aikoina kärsinyt välillä unettomuudesta, metsäreissu tai ulkoilu ja liikkuminen yleensäkin tuntuu auttavan siihen vaivaan. Kiitos kehuista, yritän tehdä peittoa edes vähän joka päivä.

  Kirjailijatar, täällä kaupungin keskellä on kiva tuoda pieni pala metsää kotiin, vaikka sitten oksankin muodossa. Minäkin tykkään kävellä, ja käveltyä tuleekin paljon, kun meillä ei ole autoa. Pyöräily on Tampereen keskustassa paikoin aika hankalaa, pyörätiet päättyvät välillä kuin seinään ym. mukavaa... Mutta pyöräilen kyllä silti paljon myös :)

  Merruli ja Johanna, toivon että peiton alla saisi aina oikein hyvät unet :) Nukahtaminen on viime aikoina ollut mulle välillä hankalaa.

  Marjukka, peittosuunnitelmasi kuulostaa kivalta! Puuvillaisesta peitosta haaveilen minäkin. Haaveita tarvitaan aina myös.

  VastaaPoista
 13. Sinun palasesta metsää tulee hurmaava.

  VastaaPoista
 14. Hienot ovat metsän värit !
  Jossain vaiheessa nuoruudessa olin hippi ja silloin lempparivaate oli viekattu liivi, johon olin päälle ommellut kaikenlaista luontoon liittyvää virkattua kuten lintuja, pilviä ja puita.

  VastaaPoista
 15. Satu, toivotaan niin :) Mukavaa on ollut virkkailu ainakin toistaiseksi...

  Melita, hippiliivisi oli varmasti hieno :) Saa nähdä mitä koristeita keksin peittoon. Onpahan ainakin hyvin aikaa miettiä.

  VastaaPoista
 16. Aivan ihanat värit näissä kuvissa.

  Ikuisuusprojekteja riittää täälläkin!

  VastaaPoista