keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Uusi järjestys

Kiitos ja kumarrus vielä kaikille unisukkia kommentoineille, ja kiitos kovasti myös tunnustuksista!


Käsitöille ja blogeille ei ole oikein nyt ollut aikaa ja energiaa. On ollut kaikkea muuta, esimerkiksi tavaroiden järjestelyä. Vaihdoimme lastenhuoneen ja makuuhuoneen paikkaa, ja samalla kävin läpi papereita, askartelutarvikkeita, lankoja, leluja ja muuta sälää. Mietin mitä pitäisi säilyttää ja mitä kierrättää. Kannatti nähdä hiukan vaivaa, huoneet ovat nyt siistimmät kuin aikoihin, ja järjestys muutenkin kaikin puolin järkevämpi.Annoin ison vanhan työpöytäni lapsille ja järjestin omat tavarani äidiltä ja mummilta perittyyn ihanaan lipastoon. Laatikoihin uppoaa mukavasti lankojakin.

Käsityöinnostus/kuvausinnostus/blogi-innostus on tosiaan ollut hetken kadoksissa, mutta nyt kun taas tauon jälkeen pikkuisen selailin blogeja, alkoi tuntua että kyllä se inspiraatio sieltä on palailemassa. Yritän palailla tännekin pian, toivottavasti virkkuu tai neulomus kainalossa.

11 kommenttia:

 1. Kivan näköistä! Aivan mahtava määrä nappeja! =) Tuo emaliastia kynille on kanssa kiva idea.

  VastaaPoista
 2. Huoneiden uudelleen organiosinti on aina tosi pirsitävää ja jos vielä saa raivattua roinaa pois, niin sehän on ihan mahtavaa! Mä kans kiinnitin huomiota mittavaan nappikokoelmaan. Mistä ihmeestä te toiset niitä löydätte?... Jään odottelemaan uusia käsitöitäsi. : )

  VastaaPoista
 3. aaahhh... Uusi järjestys ja siistit nurkat. Mikä nautinto, mikä inspiraatio! Nautinnollisia hetkiä uusissa nurkissa.

  VastaaPoista
 4. Ihan selvästi nyt levität myös siistimisenergiaa! Heti tulee sellainen fiilis, että mulle kans noin ihanan siisti käsitöiden säilytyssysteemi!

  VastaaPoista
 5. Ihana Taikurin hattu -kirja ja lipasto on herttainen.

  Minäkin just eilen siivosin laatikoita ja kirjahyllyn. Järjestäminen on itse asiassa mukavaa hommaa, kun siihen vaan ryhtyy. Aina sitä paitsi löytää jotain, minkä on unohtanut. Vielä olis kaappeja ja romulaatikosto siivottavana.

  VastaaPoista
 6. Järjestämistä on meneillään täälläkin, meillä tosin johtuu muutosta. Minulla olisi myös kova into saada työhuone ojennukseen, mutta ensin pitää saada valmiiksi alakerran sotkut..

  VastaaPoista
 7. Kivalta siellä näyttää ja käsityötarvikkeet houkuttelevasti esillä. Aikapula vaivaa täälläkin ainakin jonkin aikaa...harmillista.

  VastaaPoista
 8. Onko tässä syksyssä jokin sellainen taika, että tulee pakonomainen tarve järjestellä? Talvipesän rakennusta kenties. Täälläkin nimittäin ovat tavarat liikkuneet, liian vähän osaan vaan laittaa mitään kiertoon. Onneksi sentään lapsen pieneksijääneet vaatteet, mutta niiden tilalle tulee tietty isompia.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia ja tavaroita, tuollainen kirjoituslipasto on miun unelma<3

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista :)

  Syksy taitaa tosiaan innostaa järjestelyhommiin. Tuntuu että kirpputoritkin ovat kesän jälkeen virkistyneet, pöydissä on tavaraa taas kivasti.

  Tuo vanha lipasto on lempihuonekaluni. Isoisän isä on sen tehnyt 40-luvulla, mummi sai sen häälahjaksi. Lipasto on kuulemma joskus ollut valkoiseksi maalattu. Täytyypä jossain välissä laittaa kuva lipastosta ihan koko komeudessaan. Taikurin hattu -kirja on puolestaan äitini vanha. Ja monet noista nappipurkin napeista on mummilta peritty :) Toki kirppikseltäkin löytyneitä osa.

  VastaaPoista
 11. Minäkin ihailen taas nappipurkkiasi. Ja onpa sinulla paljon puikkoja.

  VastaaPoista