torstai 7. lokakuuta 2010

Laiturilla
Laiturillakin tarkenee vielä virkata hetkisen.

Palmikkopiponi ei oikein muotoutunut sellaiseksi kuin olisin toivonut, joten päätin tarttua virkkuukoukkuun. Pipojen virkkaus on hurjan mukavaa ja helppoa, siitä lisää myöhemmin.

Langanostolakkonikaan ei oikein tunnu pitävän. Ostin Wetterhoffin myymälästä muutaman kerän Dropsin alpakkalankaa. Ihanat värit, ihana pehmeys! Alpakasta on tullut yksi suosikeistani.

En ole törmännyt Tampereella Dropsin lankoihin, harmillista.


Hämeenlinnassa on hyviä kirpputoreja. Ostin Fidan myymälästä tämän kauniita kuvia ja muhkeita neulomuksia sisältävän kirjan. Ainakin kaulaliinaohjeita tekisi mieli kokeilla. Myöhemmin näin muuten saman kirjan täsmälleen samaan hintaan (5 euroa) Suomalaisen alessa. Mutta mieluumminhan sitä aina tietysti suosii kierrätystä...

8 kommenttia:

 1. Kauniisti aseteltuja kuvia olet ottanut, hienoja ! Ja kiva varmaan tuo kirja, tulee nopeasti valmista just tolla yhdistelmällä :)

  VastaaPoista
 2. Ihan kuin olisin nähnyt jossain lankakaupassa ihan vasta Dropseja. Mutta se saattoi kyllä olla netissäkin, katselin sielläkin vasta.

  Tuo yläkuva on aivan upea! Hämeenlinnassa olisi kiva käydä, nyt olis lyhyempi matkakin.

  VastaaPoista
 3. Tänään tuossa kirjassa on vielä lisäale. Maksoin omastani nettikaupassa 3€.

  VastaaPoista
 4. Pakko oli minunkin käydä tilaamassa, kun noin halvalla sai:) Välillä on ihana tehdä paksuista langoista niin saa nopeasti valmista. Tuota samaa Dropsin alpakkaa on muuten täälläkin odottamassa inspiraatiota.

  VastaaPoista
 5. Kauniin syksyisiä sävyjä ja kuvia. Alpakka-lanka on tosi ihanaa ja H:linnassa hyviä kirppareitakin. Tykkään myös käydä niissä ja H:linnassa oikein ajan kanssa. Kaunis kaupunkin juuri linnan puolelta ;O)

  VastaaPoista
 6. Voi miten hienosti nuo oksat kehystävät linnaa :) Kaunista syksyn valoa.

  Ihanan värisiä nuo ostamasi langat. Tuota kirjaa olen joskus kirjastossa selaillut. Hauskoja käsitöitä siinä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista :)

  Hämeenlinnassa on mukavan rauhallista ja kaunistakin monessa paikassa. Ja kirppiksiltä olen tehnyt monia hyviä löytöjä. Linnassa pitäisikin käydä ihan sisälläkin, edellisestä kerrasta on pitkä aika.

  Oho, kolme euroa on jo aikamoisen halpa hinta!

  VastaaPoista