maanantai 22. marraskuuta 2010

Hulinaa


Huh, enpä taida enää erehtyä käsityömessuille lauantai-iltapäivänä. Tungos oli sen verran järjetön. Jotain onnistuin haalimaan kuitenkin mukaani, lankoja lähinnä. Ajattelin että ainakin kasviväreillä värjättyjä lankoja olisi kiva ostaa. Kun en sitten itse värjännytkään lankoja syksyllä. Ehkä vielä joskus tulevaisuudessa pääsen sitäkin puuhaa kokeilemaan...

Raijan Aitan langat eivät ole kasveilla värjättyjä, mutta kauniit sävyt niissä kuitenkin. Päällimmäinen oranssi lanka sen sijaan on ihan oikea kasvivärilanka (tai siis sienivärilanka). Ilmeisesti veriseitikillä värjätty. Myyjä ei ollut aivan varma asiasta, paremmin tietävä henkilö sattui juuri olemaan ruokatauolla. Minäkään en enää muista myyjän/kaupan nimeä, unohtui saman tien siinä hulinassa. Sukkia ainakin näistä langoista ajattelin, ovat sen verran karkeita.

Joutomaan kortteja tarttui myös pari mukaan.

11 kommenttia:

 1. Kauniin värisiä lankoja. Ja ihania nuo Joutomaan kortit ja printit, kiitos linkistä, kävin heti kurkistamassa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä lankoja.
  pari vuotta sitten olin lauantaina messuilla, huh hulinaa! tänä vuonna oltiin sunnuntaina, sai vapaammin tutkia myyntipöytiä. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita lankoja :) Helsingissä wanhan sataman käsityömessuillakin oli syyskuussa niin kova tungos että alkoi ahdistaa, vaikka tultiin paikalle jo aamusta.

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja! Olin niin tulossa Käsityömessuille, ekaa kertaa, mutta oltiin koko porukka taudissa, joten keikasta ei tullut mitään.
  Ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 5. Käsityömessut on ahdistava paikka. Käyn silti joka vuosi hakemassa huovutusvillaa ja hopeaa. En pidä siitä hulisevasta ihmislaumasta, joka velloo käytävillä, jos täytyy olla itse joukossa vellomassa. Mutta haluaisin niin mennä itse näytteilleasettajaksi. Sen voisin tehdä, siinä on se oma pieni koppi, jossa ei törmäile kuin omiin tuotteisiin. Kun uskaltaisi...

  VastaaPoista
 6. Oi miten kauniita savyjä, näin joulun alla ja oikeastaan jo syksyllä minulle tulee kamala himo hamstrata lankoja.

  Messuilla on kivaa, silloin kun siellä ei ole niin paljon ihmisiä. Tykkäisin niin kovasti katsella kaikkea ihanaa, mutta tönivät mummot ja kuumuus vie koko hommasta sen ihanuuden.

  VastaaPoista
 7. En ole ollut ikinä käsityömessuilla. Sinänsä kiva, että on ryysis. Siis se, että ihmisiä kiinnostaa. Kauniin värisiä lankoja. Ja hienot kortit.

  VastaaPoista
 8. Mä olin sitten oikeaan aikaan:) Perjantaina sain auttaa ystävääni hänen osastollaan ja sunnuntainakin vielä poikkesin pariksi tunniksi melkein vaan asiakkaaksi...mutta lankakaupoilla oli kyllä ryysistä sitten joka päivä, itse jäin ilman kun en kehdannut rynniä eturiviin...noh,onneksi on nettikaupat:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista :) Täytyy kyllä vielä hämmästellä messujen suosiota. Onhan se tosiaan hienoakin, että kiinnostusta on niin paljon. Olen kuullut että myynti on tuolla monilla hyvää.

  Mutta pian on joulumyyjäisten aika, niissä on rauhallisempi tunnelma...

  VastaaPoista