perjantai 10. joulukuuta 2010

10Minulla on tosi innokas askartelijakaveri. Nyt olemme tehneet kuusenkoristeita rautalangasta, helmistä ja napeista.*
Jos pastellisävyiset kuvat kiinnostavat, täällä on paljon kauniita.

5 kommenttia:

 1. Näyttää mukavalta näpertelyltä. Tekis mieli itsekin kokeilla. Tykkään kun saa pelata väreillä, laittaa niitä eri järjestyksiin.

  Kiitos erityisesti Super Ninon -linkistä. Huippuhienoja ne pehmot.

  VastaaPoista
 2. Kauniita sydämiä. Minullekin joulukuu on askartelua. Ja lahjojen tekoa. Tosin voisin ottaa tavoitteeksi, ettei lahjoja tarvitsisi miettiä enää joulukuussa, vaan voisi keskittyä silloin vain koristeluun, askarteluun ja tunnelmointiin. Vuodessa on 11 muutakin kuukautta ja miksi ne lahjatkin jää tähän viimeiseen?

  VastaaPoista
 3. Oi, mikä helmikokoelma! Kivoja koristeita niistä syntyi.

  VastaaPoista
 4. Tutulta näyttää, itsekin rautalankahelmisydämiä tehneenä. Kivaa ja yksinkertaista.

  VastaaPoista
 5. Luminen, Super Ninon on yksi omistakin suosikeistani tässä linkkilistauksessani. Hänellä oli flickr-profiili-sivullaan viisaita ajatuksia käsitöiden teosta. "Virheet" käsitöissä voivatkin olla mielenkiintoisia ja hienoja juttuja. Näpertely on kivaa, etenkin lasten kanssa.

  HeidiHelmiina, niinpä, aina se joulukiire pääsee yllättämään. En tee joululahjoja itse, olen kai sitten vain liian laiska :) Paitsi leipoa kyllä voin jotain lahjaksikin. Aika vähän tarvitsee loppujen lopuksi lahjoja miettiä, kun meillä on ollut tapana ostella lahjoja vain muutamalle lähipiirin lapselle. Koristelu ja askartelu on minustakin kivoimpia puolia joulussa. Ja herkkujen syöminen.

  Nzqu, juu, helmiä on kertynyt. Hyvä että tuli nyt vähän käytettyä niitä.

  Jokke, tykkään kaikenlaisista nopeista ja yksinkertaisista askarteluista ja käsitöistä :)

  VastaaPoista