lauantai 11. joulukuuta 2010

11


"Elli velli karamelli,
punasukka,
piparisuu.
Ellillä on tikkunekku,
Ellillä on taikapuu."

Elli-velli-karamelli löytyi kirjaston varastosta. En ole vielä ehtinyt lukea tekstiä kokonaan. Arvaan että teksti on hyvä, sillä sen on kirjoittanut Kaarina Helakisa. Hienot kuvat on tehnyt Katriina Viljamaa-Rissanen.

Pidän erityisesti kuvista, joissa Elli kiipeilee puissa.

Kirja on vuodelta 1973.


*
Päivän linkki sopii hyvin Ellin lempeän värikkäisiin tunnelmiin. 

Tanskalainen Smilerynker on yksi pitkäaikaisista suosikeistani. Varmaan tuttu monelle muullekin, mutta halusin nyt kuitenkin lisätä tämänkin linkin listaukseeni. Smilerynkerin sivuilla on aivan ihania käsitöitä ja kaikenlaista muutakin kodikasta ja värikästä.

10 kommenttia:

 1. Mulla oli tuo Elli-kirja. Autuaasti olen unohtanut, mutta nyt muistan tuosta kannesta ja noista kuvista. Oih, se oli mun lemppareita. Ja kadonnut se on myös. Minunkin pitäisi tehdä tuollainen löytö!

  VastaaPoista
 2. Tuttu kirja! Sinulla on ihana joulukalenteri! :)

  VastaaPoista
 3. Olen joskus tuota kirjaa kirjastosta etsinyt, mutta sitä ei ole tässä kaupungissa. Varaamalla saisi lähikunnista. Kiitos näistä kuvista, näyttää hauskalta kuvitukselta.

  Tuo blogi on mulle ihan uus :)

  VastaaPoista
 4. Olipas nostalginen olo, kun näin nuo kirjan kuvat. Ihana löytö! Ja kiitos tuosta linkkivinkistä... ihania ompeluksia :)

  VastaaPoista
 5. Wau mikä kuvitus, mitkä värit, tunnelma!

  VastaaPoista
 6. kiitos mahtavasta linkistä.piti lisätä suosikkeihin.

  VastaaPoista
 7. Kauniin värikäs kirja! Näyttää jotenkin tutulta...

  Ihana myöskin taas tämä linkkivinkki! Kaunis blogi!

  VastaaPoista
 8. Minä en olekaan aiemmin tuolla vieraillut.

  Aamulla unohdin meidän kotikalenterin kokonaan. Onneksi 1-v. muisti. Osoitteli ja hihkui niin ettei voinut olla ymmärtämättä, että kalenteri täytyy avata.

  VastaaPoista
 9. Kiitos tanskalaisesta vinkistä. Tanskalaiset osaavat värit, pitäisi tutkia niiden blogeja ennemmänkin kun tietäisi mistä alottaa.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteistanne! Tanskalaisia linkkivinkkejä saattaa tulla lisääkin :)

  Luin netistä että Elli-velli-kirja on "merkittävä ja varhainen kannanotto luonnonsuojeluun". Varmasti hyvää ja ajankohtaista luettavaa tänäkin päivänä.

  VastaaPoista