torstai 3. helmikuuta 2011

Kevättä ilmassaMeilläkin on innostuttu tulppaaneista.


Uusi Suuri Käsityö tuli tänään, ja tiedänkin jo minkä villatakin haluaisin tehdä seuraavaksi.

p.s. Kirjoittelen ja kommentoin sittenkin virkattu lintu -nimimerkillä, Annoja tuntuu olevan täällä niin paljon liikkeellä...  :)

11 kommenttia:

 1. Suloinen piirustus! Minustakin tuo neuletakki oli kivannäköinen ja ajattelin tehdä itselleni, tosin haluan täyspitkät hihat.

  Bluesea

  VastaaPoista
 2. Katselin tuossa muutama päivä sitten netistä villapaidan ohjetta, mutta tuntuu jotenkin työläältä katsoa ohjetta ruudulta. Ehkä käyn ostamassa uusimman kodin kutimen ja teen sen mukaan. Lehden voi mukavasti ottaa sohvalle viereen :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kiva kuvasarja! Neiti taiteilija on tehnyt ihana kuvan!

  Kiva neuletakki. Mistä langasta se on tehty? Miten paksut puikot?

  VastaaPoista
 4. Uusi käsityölehti oli tosiaan silkkaa värien ilotulitusta :D Vaikka olenkin talvi-ihminen, niin nyt rupee jo pakkaset ja lumityöt riittämään...

  VastaaPoista
 5. Ymm. meitä on paljon. Kauniin mallinen villatakki.

  VastaaPoista
 6. Sama villatakki jäi lehdestä minunkin mieleen. Saatan tehdä joskus, Puroja on kertynyt nurkkiin alehyllyjen penkomisen seurauksena... Muutenkin uusin SK oli niin värikäs, melkein tekisi mieli alkaa ompelemaan! :)

  VastaaPoista
 7. Bluesea, neuletakin malli on mukavan simppeli, hihojakin on varmasti helppo pidentää. Itse tykkään kyllä tuollaisista vajaamittaisista hihoista, teen varmaan sellaiset. Sitten kun nyt joskus saan aloitettua tämän työn :)

  Stella, kiva :) Itse ajattelin tehdä jostain muusta väristä kuin tuosta sinisestä, en osaa oikein käyttää sinistä...

  Solen, totta, on se paperilta aina mukavampi seurata ohjeita. Tai yleensäkin lukea mitä vaan tekstiä.

  Nonna, juu, tyttöni on kyllä innokas maalaaja ja piirtäjä :) Neuletakki on tehty Novitan Purosta, puikoilla 5-6. Purostahan on nyt tullut kivaa värikästä versiota, olikohan se joku kukkaniitty nimeltään... Toisaalta takki voisi olla kaunis harmaanakin. Täytyy miettiä :)

  Emma, kyllä minäkin jo kevättä odottelen. Ja tuntuu että sitä on pikkuisen ilmassakin, ainakin valo on lisääntynyt jo selvästi.

  Anna, juu, meitä riittää :) Koulussakin oli aina vähintään joku toinenkin Anna samalla luokalla tai ainakin rinnakkaisella.

  Nzqu, mullakin on Puroja jo valmiiksi jonkun verran, täytyy vielä tutkia tarkemmin :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin näin tuon lehden ja siinä yhden ohjeen, jonka haluaisin tehdä. Kivoja ohjeita oli useampia. Tuokin sun kuvassa.

  Tekis mieli mennä ostamaan langat valmiiksi, mutta mulla on nyt niin monta juttua meneillään, että taitaapa olla viisainta jättää ostamatta vielä.

  VastaaPoista
 9. Minusta noissa kuvissa oli niin ihana kevätfiilis. Minullakin on sellainen tänään, kun aurinko pitkästä aikaa paistoi.

  VastaaPoista
 10. Luminen, minäkin yritän tehdä mahdollisimman usein jotain jo kotoa löytyvistä langoista. Kiva kun säkin innostuit lehdestä. Nyt onkin viime aikoina tullut paljon mukavia ohjeita, kevät on innostavaa aikaa :)

  Kirjailijatar, juu, kyllä tässä on jo kevättä voinut aistia, päivä pitenee vauhdilla. Tulppaaneja voisikin taas ostaa...

  VastaaPoista