lauantai 30. huhtikuuta 2011

Mur!


Tyttöni rakastaa nalleja, ja halusi itsekin pukeutua nalleksi eskarin naamiaisiin. Tarvittiin nallen korvat, ja äkkiähän ne virkkaamalla syntyivätkin. 

Virkkasin ensin kiinteillä silmukoilla muutamia kerroksia ja ompelin sitten pötkön vanhan hiuspannan ympärille. Korvista tuli sopivan jämäkät, kun virkkasin ensin ympyrän kaksinkertaisella langalla, ja taitoin sen sitten puoliksi. Helppoa ja nopeaa, ja tyttö oli kyllä iloinen ja onnellinen :)


Iloista vappua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Ja juurikin tuollaisia pitäisi naamiaisasujen minun mielestäni ollakin, vähän kekseliäisyyttä ja mielikuvitusta peliin! Ei mitään sellaisia kalliita valmiita pukuja. =)

  VastaaPoista
 2. Ihana nallekarhu siellä! Tuolla tyylillähän saisi vaikka mitkä korvat! Kiitos ideasta ja mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Voi, miten ihanat korvat nallella! Tosi veikeä idea:)

  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 4. Voi kun söpöset korvat, hyvä idea! Itse olen ostanut halpoja hiuspantoja ihan varta virkkausta varten, virkkaamalla päällystäminen ja kukat mielessä, mutta tämä ideakin on mitä mainioin :) Kun saisi joskus toteutettua sitten ne kukat sun muut...Kivaa vappua!

  VastaaPoista
 5. Hieno idea kerrassaan! Niin söpö nallekarhu! Oikein hyvää Vappua!

  VastaaPoista
 6. Hyvää Vappua! Ja mur teillekin:)

  VastaaPoista
 7. Söötit korvat! Itse tehty voittaa ostetun. :)

  VastaaPoista
 8. Söde! Minäkin olen päällystnyt pantoja virkkaamalla...korvat puuttuisi

  VastaaPoista
 9. Veikeä nallekarhu! Hilpeää vappua :)

  VastaaPoista
 10. Mainio! Loistoidea! Kaunista toukokuuta!

  VastaaPoista
 11. kiitos :)

  Pannan päällystyksessä on muuten sekin hyvä puoli, että silloin se on mukavampi ja pehmeämpi käytössä. Juu, näitä korvajuttuja voisi samalla idealla tehdä monenlaisia. Hiiri ja kissa ainakin onnistuisi helposti... Ja miksei pupukin. Tällä kertaa naamiaisasu syntyi tosiaan helposti; ruskea paita, ruskeat housut ja ruskeat sukatkin löytyi valmiiksi kaapista. Ja eskarissa oli vapun kunniaksi myös kasvomaalausta, joten nalle sai vielä nenänkin sitten siellä :)

  VastaaPoista