keskiviikko 11. toukokuuta 2011
Matosta tuli pieni ja hapsuinen. Ajattelin laittaa sen kylpyhuoneen matoksi.


 
Tietokoneilu ei nyt oikein huvita, mieluummin menen ulos aurinkoon tai tartun kirjaan. Käsitöitäkin on tullut tehtyä vähemmän. Taidankin siis pitää ihan kunnolla taukoa blogista. Mukavia ja aurinkoisia päiviä kaikille tänne kurkistaville :)

8 kommenttia:

 1. Miten iloisia kuvia! Reipas marjaskarhu, leskenlehdet, topakka pikku matto... ja huiskuttajat, kuin ihanat naiset rannalla :o)

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpö matto! Pitäisiköhän matkia. Samoissa hommissa nimittäin täälläkin, leikkelyksiä pihalla tehtiin. Eipä paljon muuten olekaan ollut käsityöt mielessä, kun olen möyrinyt pihalla!

  VastaaPoista
 3. Mukavia aurinkopäiviä sinne siis! Matto on suloinen.

  VastaaPoista
 4. Mahtava pikkumatto!

  Blogissani on siulle jotain :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kylppärin matto :)
  Saan täältä blogistasi todella usein inspiraatiota käsitöihin. Raikas ja värikäs tyylisi on houkutteleva, ja sitä on mukava seurata. Toivottavasti blogitaukosi ei siis veny kovin pitkäksi..

  VastaaPoista
 6. Blogger sekoili eilen jotain, ja on nyt näköjään hävittänyt täältä muutamia kommentteja, saa nähdä ilmestyykö ne vielä takaisin...

  Kiitos Käsityönopettajalle ja muillekin! Tuskinpa kovin pitkään osaan olla täältä pois. Välillä vaan on vähän huonompia päiviä eikä blogikaan jaksa kiinnostaa. Mutta aina sitä sitten innostuu uudestaan :)

  VastaaPoista
 7. Ohoo, ihmettelinkin, minne kommentteja oli tipahtanut! Reipas karhu, suloiset leskenlehdet ja topakka pikku matto miellyttävät minua kovasti - samoin kuin huiskuttelevat "ihanat naiset rannalla" :o)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Sammaleinen :) Nyt tää tuntuu toimivan taas tavallisesti.

  VastaaPoista