sunnuntai 21. elokuuta 2011

~~~
Tänään ihmettelin tyhjää (ja haisevaa) koskimaisemaa. Kaarnalaivojen lehtipurjeet ehtivät jo kuivua ja varista pois.

Laatikosta löytyi pojalle jo kesällä valmistunut virkattu lippis. Paremmin se ehkä syksyyn sopiikin.

Villatakkiinkin olisi langat...

En oikein tiedä mitä tekisin tämän blogin kanssa, käsitöiden listaaminen on alkanut tuntua vähän tylsältä. Muutenkin on nyt niin paljon muutakin puuhaa kuin tietokoneella kökkiminen. Jatkan siis tuumaus/blogitaukoa toistaiseksi. Kauniita syyspäiviä kaikille tänne kurkkaaville!


12 kommenttia:

 1. Ihanat kaarnalaivat, kiitos, sain niistä idean :) Älä ole kauaa poissa, listaustasi on aina ilo lukea.

  VastaaPoista
 2. Samat sanat; kauniita syyspäiviä sinnekin!
  Pääsin itsekin ihmittelemään samoja maisemia tänä viikonloppuna, mutta hajua en kyllä huomannut:)

  VastaaPoista
 3. Älä nyt ainakaan pitkäksi aikaa jää tauolle. Tulen tänne usein katsomaan ideoita, vaikken niistä mitään toteuttaisi. Jotenkin täällä henkii sellainen oikea elämä sekoitettuna nostagiaan, omaan lapsuuteen. Samoja mietteitä sinulla kuin minulla...mutta kai tätä bloggausta voi ylläpitää vaikka harvakseltaan. Jään odottamaan.

  VastaaPoista
 4. Hienoja piirustuksia, pojalle terveisiä, hän on tosi taitava! Meilläkin kotona dinojen kuvia vaikka kuinka paljon, tytär (jo 9v.) on jo vuosia sitten innostunut dinoihin ja hän tietääkin niistä jo ihan paljon - enemmän kuin äitinsä...

  VastaaPoista
 5. Miten voi joki tyhjentyä noin?

  Ihana lippis pojalla! Mistä olet löytänyt ohjeen vai ihan omasta päästä?

  Minäkin jäisin kaipaamaan tarinoitasi ja ideoita, mutta ymmärrän kyllä tauon tarpeen. Ehkä palaat sitten kun tauko on tehnyt tehtävänsä.

  VastaaPoista
 6. Hurjan näköinen tuo Tammerkoski kuivana! Katselin eilen eräässä toisessa blogissa kuvia siitä ja tuli vähän kummitusmainen olo.
  Sinulla on aika samanlaiset fiilikset bloggaamisesta kuin minullakin tällä hetkellä. Tähän menee melkoisesti aikaa ja se on pois monesta muusta asiasta. Toivon kuitenkin, että löydät blogikipinän jossain vaiheessa uudestaan. Täällä on ollut kiva vierailla ja tulen kaipaamaan juttujasi, jotka ovat mielestäni rauhallisia, kosiskelemattomia ja rehellisen tuntuisia.

  VastaaPoista
 7. Ai sullakin semmoisia blogifiiliksiä? Vähän sama vaihe mulla meneillään.. Sulla on kuitenkin selvästi monia lukijoita/kommentoijia, jotka jäisivät blogiasi kaipaamaan. Minäkin. Mutta muiden vuoksi et toki bloggaa, ne vain ovat erittäin tärkeä lisä siihen. Tuumaile rauhassa tai harvenna tahtia. Tai jotain...
  Outo toscana tuo koski! Ja valtavan hieno dino!

  VastaaPoista
 8. Hups! Pikku typo: piti olla " outo TOSIAAN tuo koski"... :)

  VastaaPoista
 9. Io ti leggo sempre volentieri, infatti sei tra i miei preferiti. Mi dispiace molto che tu interrompa i tuoi post. Spero che tu ci ripensi. Un saluto dall'Italia.

  VastaaPoista
 10. Voi minä niin tykkään juuri sun käsitöistäsi. Inspiroineet minua kovasti. Mutta oman päätöksen mukaan tietysti pitää mennä.. joka tapauksessa täällä seurataan!

  VastaaPoista
 11. Jäisin kovasti kaipaamaan iloisen piristäviä postauksiasi:)

  VastaaPoista
 12. Hei, kiitos taas teille kaikille ystävällisistä sanoistanne ja kannustavista kommenteista! Thank you!

  Blogiharrastuksessa on paljon ihania puolia ja sitten niitä ärsyttäviäkin. Mutta kyllähän tästä eräänlainen elämäntapa tulee. En osaisi enää olla niin etten ollenkaan olisi tekemisissä blogien kanssa. Että täällä ollaan ja pysytään, toistaiseksi :)

  Tuosta lippiksestä vielä, minulla ei ollut siihen ohjetta. Ihan vaan spiraalina ensin virkkailin niin kuin myssyä, sitten alareunaan taisin laittaa pari kerrosta pylväitä. Lippa kannattaa virkata ainakin kaksinkertaisella langalla. Päälaelle päällystin vanhan napin virkkaamalla.

  Tammerkoskeen taitaa tänään tulla taas vettä. Se tyhjennettiin rakennus/korjaustöiden vuoksi.

  VastaaPoista