sunnuntai 28. elokuuta 2011

Piirustuskoulu

Kirjaston uutuushyllystä löytyi kaksi japanilaista piirustusopasta. Poika innostui luonnostelemaan palomiestä kirjan mallin mukaan, itse mietiskelin että t-paitaankin voisi piirtää jonkun kirjan hauskoista eläinhahmoista. Söpöjä ja hyväntuulisia kirjoja, kuvitustöihinkin voisin löytää näistä monenlaista inspiraatiota.

14 kommenttia:

 1. Ihanan selkeitä opuksia! Kannet jo lupailee kaikkea kivaa:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, laitoinkin heti molemmat helmetin kautta varaukseen.

  VastaaPoista
 3. Mainiot. Poika tulee äitiinsä.. :)

  VastaaPoista
 4. Ihan samaisen eläinkirjan tilasin juuri. Olen menossa pitämään eskarilaisille taidepajaa...jospa siellä piirreltäisiin pupuja!

  VastaaPoista
 5. Kiva idea! Tuollaisia kirjoja pitää lainata meillekin. Isommilla on manga-kirjoja, mutta nämä sopisivat vaikka eskari-ikäiselle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne :) Kirjat mainostavat sopivansa niin lapsille, aikuisille kuin ammattilaisillekin, ja minusta se kyllä pitää paikkansa. Näissä on mukavan raikas ja yksinkertainen tyyli. Ainoa mitä kritisoisin on kirjojen koko, isommassa koossa varsinkin nuo ihmishahmojen ohjeet olisivat toimineet vielä paremmin. Ja kierreselkä olisi myös ollut hyvä, nyt kirjaa joutuu vähän virittelemään painon alle että haluttu sivu pysyisi auki. Mutta kivojahan nämä oli, kannattaa tutustua jos japanilainen tyyli viehättää.

  VastaaPoista
 7. KIva palomiehenkuva, VPK toiminta on hyvä harrasus nuorillekin.

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 8. Vaikuttaa tosi kivoilta kirjoilta tällaiselle, joka ei osaa piirtää sitten yhtään. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 9. Hassu sattuma. Just tänään jäin kirjakaupassa tuijottelemaan tota piirretään söpöjä eläimiä -kirjaa. Ihmettelin etten missään ollut siitä mitään kuullut. Mä oon aina pönttönä ostamassa kaikkia kivoja ja kiinnostavia kirjoja, mutta järkevämpää oliskin lainata ensin kirjastosta ja päättää vasta sit haluuko sen omaksi.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista! Mietin juuri, että nämä kirjat olisi kiva saada omaksikin :) Ai niin, tuo kirjailtu penaali on jonkun itse tekemä, tietysti kirppikseltä.

  VastaaPoista
 11. Kaikenkirjavia puuhia täällä sinullakin,
  niin minullakin. Kurkkaapa. Tunnistatko?
  Olosuhde hieman ajoi muutokseen.

  VastaaPoista
 12. Rouva Kameleontti, taisinpa tunnistaa :) Kiva kun kommentoit, niin löysin uuteen paikkaan!

  VastaaPoista
 13. Oih, ihania piirustuskirjoja. Täytyypä pistää muistiin kummilapsen varalle!

  VastaaPoista