maanantai 12. syyskuuta 2011

Pilvet ja puu
Tyttöni on innokas askartelija, ja mitä nopeammin valmistuva työ, sen parempi. Kuvissa pari helppoa ja nopeaa askarteluideaa tältä päivältä: sadepilvet kartongista, helmistä ja langoista (hyvä jämälankatyö muuten) sekä piirretty puu, jossa oikeat lehdet, kävyt tai tammenterhot. Kissan bongasin joskus kaupungilla kulkiessani. Voisi olla kiva omassakin ikkunassa.

Kiinnostaisiko teitä muuten lukea leivontajuttuja tässä blogissa? Tai kasvisruokajuttuja? Onhan ruuanlaitto usein vähän niin kuin käsityötä :) Itse edelleen tykkään siitä leivontablogi-ideastani, mutta kun kahdesta blogista tulee kauhean kahtia jakautunut olo... voisi olla parempi idea pitää saman katon alla kaikki.

16 kommenttia:

 1. Turha jakaa energiaa liikaa moneen paikkaan, joten laitan vaan ihmeessä kaikki samaan blogiin =o)

  VastaaPoista
 2. Kasviruokaa joo. Laita tänne kaikki vinkit ja tykkäämiset vaan:) Harmillista kuin tuo askartelu- ja merenneitovaihe on meidän perheessä ohi. Mukava on noitakin katsella. Tommoset pilvet vois tehdä vaikka... töissä.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, että kaikki aiheet vaan tänne blogiin! Kivoja juttuja siellä taas!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kun muut täällä, kaikki jutut vain samaan paikkaan, ei haittaa yhtään vaikka on monenlaista juttua samassa blogissa.

  VastaaPoista
 5. Saman katon alle:) Ihania juttuja sulla aina!

  VastaaPoista
 6. Kiva tuo pilviaskartelu, otankin sen vinkiksi työhöni! Minäkin komppaan edellisiä blogiasiassa. Ihana käydä täällä aina!

  VastaaPoista
 7. Ihania pilviä.

  Ja joo,kasvisruoka ja leivonta ohjeet kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 8. Mä kanssa komppaan. Tänne vaan ihan kaikki kasvisruuat, leipomukset, askartelut ja ihan kaikki mitä mieleen juolahtaa!

  VastaaPoista
 9. Voin lukea mielelläni tästä blogista myös kasvisruoka- ja leivontaohjeita.

  Kivoja ideoita askarteluun! Pilvet on tosi tosi hienot!

  VastaaPoista
 10. Kivoja askarteluideoita! Voisin myös kokeilla noita työssäni. Blogissasi voi hyvin olla myös leivonta- ja kasvisruokaohjeita.

  VastaaPoista
 11. Joo kiinnostaa kovastikin, tänne vaan! :)

  VastaaPoista
 12. Hienoja askarteluja ja kiva idea tuo killi kippurahäntineen ikkunassa!

  Minullakin on blogissani ruoanlaitto- ja leivontajutut sulassa sovussa kässä- ja askartelujuttujen kanssa, joten ei muuta kuin sekoitat kaikki yhteen vain jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 13. Heips, tänne vaan! Minäkin lukisin mielelläni kasvisreseptejä. Ihania askartelujutskia :)

  VastaaPoista
 14. Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Tällaisena ei-mihinkään-erityisalueeseen-vihkiytyneenä-mutta-kaikesta-kiinnostuneena lukijana olen oikein ilahtunut, kun en ennalta tiedä, minkä lajin ideoita täältä milloinkin löytyy päivän piristykseksi. Kurkistus yllättää aina iloisesti. Kiitos!

  VastaaPoista
 15. Meidän tyttömme on innostunut askartelija - täältä lähtee varmaan muutama vinkki hänelle!
  Juu ja leivonta- ja kasvisruokaohjeita tänne vaan! Jos saisin vielä perheenikin syömään kasvisruokaa...

  VastaaPoista
 16. Hei, lämpimät kiitokset teille kaikille mielipiteistänne ja kommenteistanne! Tänne ilmestyy siis jatkossa aina silloin tällöin ruokahöpinääkin :)

  VastaaPoista