torstai 1. syyskuuta 2011

PompuloitaVäkersin muutaman tukkapompulan syksyn piristykseksi. Käytin laatikkoon unohtuneita vanhoja pikkuvirkkauksia ja muutamia puuhelmiäkin. Osan otin omaan käyttöön, osan sai tyttö. Pompuloiden teko on kyllä hauskaa, pitää ostaa lisää kumilankaa...
 -------------

Lisäys: tässä vielä ohje tuohon harmaaseen kukkaan. Ohje on vanhasta virkkauskirjasta vuodelta 1978. Klikkaile isommaksi :)

9 kommenttia:

 1. Oi miten hauskoja! Sulla on ihana paljon helmiä!

  VastaaPoista
 2. Mukava tuo sun uusi leivontablogi!
  Kovin kivat myös uudet bannerit vai miksi niitä sanotaan.. Tykkään kun yksinkertainen viiva on ilmeikästä ja silti pelkistettyä.

  VastaaPoista
 3. Nonna, helmiä tosiaan riittää. Onneksi tyttönikin on innostunut helmiaskartelusta, niin ei tartte yksin keksiä mihin niitä käyttäisi :)

  maijanmaja, kiitos! Olen nyt saanut taas uutta intoa piirtämiseen. Täytyypä tässä taas pian leipoakin jotain, reseptejä ja ideoita olisi kyllä vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 4. Pompulat ja pinnit olleet minullakin pitkään mielessä, niitä kun katoaakin säännöllisin väliajoin :) Miten se aika vain katoaa aina johonkin muuhun! Tuo piirrustuskirja vaikutta tosi kivalta, josaain lehdessä sitä jo katselin, mutta nyt kyllä tekisi mieli hankkia omaksi!

  VastaaPoista
 5. Täällä on niin paljon ihanaa!! Yritin löytää,mistä voisin kirjautua lukijaksi..haluaisin..Ihanaa syyspäivää!!

  VastaaPoista
 6. Inspiroivia kuvia ja ideoita! Taidanpa kaivaa virkkuukoukun esiin.

  VastaaPoista
 7. Kirsikka, toivottavasti sinäkin ennätät vielä pompuloiden tekoon :) Etenkin puuhelmistä niiden teko on nopeaa.

  Riitta Sinikka, kiitos sinulle mukavasta kommentistasi! En ole tosiaan laittanut sitä lukijat-nappia tänne näkyviin, mutta ainakin oman blogisi hallintapaneelissa voit lisätä blogeja lukemistoosi ja tulla siis minunkin lukijakseni :)

  Tie on kevyt, kiva kuulla että inspiroiduit :) Itse olen viime aikoina enemmänkin neulonut, mutta enköhän taas joskus koukkuunkin tartu...

  VastaaPoista
 8. Hei, millä ohjeella olet virkannut kukan tuohon pompulaan? Tosi nätti - niinkuin aika moni muukin juttu täällä! :)

  VastaaPoista
 9. Hei Nuori Emäntä ja kiitos kommentistasi! Skannasin virkkausohjeen ja lisäsin sen jutun perään. Toivottavasti saat selvää :) Muistaakseni virkkasin kukan aika lailla tuon ohjeen mukaan.

  VastaaPoista