perjantai 2. joulukuuta 2011

HeijastuksiaKaksi heijastavaa kukkaa: toinen pipossa, toinen muuten vaan takin helmassa heilumassa. Pipo on ensin virkattu ja sitten alareuna neulottu. Lanka pehmeä ja lämmittävä Drops Andes. Sais ne pakkaset ja lumi nyt tulla...

Ai niin, ihana heppakortti on Joutomaan.

8 kommenttia:

 1. Kivat nuo punaiset lyhdyt puussa, ja tykkään kovasti perinteisestä ikkunatähdestä kaikkien valoporojen ja -tonttujen sijaan.

  Virkkasin heijastinnauhaa villalangan kanssa kukkaseksi, mutten saanut noin tasaisesti menemään? Mikä on salainen kikkasi?

  VastaaPoista
 2. Söpö on tuo kortti! Ja tykkään heijastinkukastasi.

  VastaaPoista
 3. Tie on kevyt, heijastinnauha on tosiaan helposti sotkeutuvaa ja solmuun menevää, itsekin sain sitä välillä selvitellä. Ehkä sitä on kuitenkin helpompi virkata tuollaisen paksun villalangan kanssa kuin kovin ohuen. Paksu lanka tukee aika kivasti tuota löperöä nauhaa. Käytin koukkua nro 8.

  Merja, kiitti! Eihän tuota heppaa raaskinut kauppaankaan jättää :)

  VastaaPoista
 4. Tein ohuella langalla ja kolmosen koukulla - siispä uudet kukat paksummalla langalla, kun heijastinnauhaakin on vielä jäljellä. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Kivoja heijastimia ja upea pipo! Minullakin on samanlaisia kokemuksia tuosta heijastinnauhasta. Aika rispaantuvaa sorttiahan se on.

  Ja lumi saisi tosiaan jo tulla! Vihreä maa ei ole oikein omiaan luomaan joulutunnelmaa.

  VastaaPoista
 6. Heijastimet on elintärkeitä niin kaupungissa kuin täällä meillä maalla ja nuo ovat vielä kauniita!

  Hetken piti miettiä, että mistä tuo lyhtykuva on, mutta taisin keksiä.

  VastaaPoista
 7. Pimeää on eikä yhtään heijastinta. Pitäisi tehdä tuollainen itsekin. Kauniskin vielä!

  Ja tuo valokuvakehys... Miten se näyttääkin tuossa niin kivalle? En muista että olisin niistä pitänyt lapsena kovinkaan paljon. Niitä taitaa olla vanhemmillani pari ylimääräistä, joten jos minullekin asti...

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet kiitokset kommenteista kaikille!! Kunnon lumikerrosta saadaan yhä odotella... Mutta onneksi auringon valosta on sentään saatu nautiskella ainakin täällä päin.

  VastaaPoista