sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

TaikasormetKiva päästä joskus sisällekin Tampere-taloon, yleensä kuljen vain ohi. Taikasormet-kädentaitomessuilla taitaa olla eniten tarjottavaa nukkekotiharrastajille, esim. lankakauppiaita oli paikalla oikeastaan vain yksi. Ainahan sitä kuitenkin jotain mukaan tarttuu. Japanilaista teippiä, kolme kiloa trikoista matonkudetta ja kauniita nappeja nyt ainakin. Nukkekotitavaraa olikin sitten jos jonkinlaista: pikkuruisia leivoksia, kattiloita, viherkasveja, patalappuja, kärpässienijakkara lastenhuoneeseen, taulu-tv, pesukone, kummitus nukkekodin ullakolle... Ihan tässä jo itsekin alkaa innostua minimaailmoista!

13 kommenttia:

 1. No voi.. Mun olis pitänyt päästä sinne. Meidän nukkekoti töllöttää edelleen tyhjänä, milloin ei toimi autoparkkina. En jaksa, enkä varmasti osaisikaan tehdä itse huonekaluja. Kaupan valmiit ei istu. Kärpässienijakkarat sinne kuulostaisi niin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärpässienijakkaroita taisi olla parissakin pöydässä, oli söpöjä kyllä! Mulla on isän tekemä nukketalo, se toimii tosin tällä hetkellä kirjahyllynä lastenhuoneessa. Mutta eiköhän se joskus nukketalokäyttöönkin taas pääse...

   Poista
 2. Ihania nappeja! Anoppini on innostunut nukkekodeista ja hanella niita taitaa olla kolme kappaletta. Itse tekee huonekaluja ja muuta rekvisiittaa. Upean nakoisia minimaailmoja... ei taida kuitenkaan olla ihan mun juttu. Pikkuneidit tulee kuitenkin olemaan seitsemannessa taivaassa kun kasvavat siihen ikaan etta saavat luvan naita ihanuuksia tutkia ja leikkia niiden kanssa (ensimmainen taitaa pian saavuttaa taman etapin). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, innostuvat varmasti :) Minäkin olisin voinut ottaa tyttöni mukaan tuonne messuille, jos olisin älynnyt että siellä on niin paljon häntäkin kiinnostavaa... No, joku toinen kerta sitten!

   Poista
 3. Siellähän minäkin :D ja teinkin varsinaisen löydön antiikkipuolelta!! Blogissani hiukan esimakua, sillä se on sslaisuus vielä hetken!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, jännittävää :) Yllättävän paljon tuolla messuilla olikin katseltavaa, minäkin olin ensin kahden vaiheilla viitsiikö lähteä ollenkaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Nyt sitten pitäisi vaan äkkiä neuloa jotain mihin kiinnittää ne :)

   Poista
 5. Aivan ihania nuo napit!!! Ja ihania kuvia muutenkin, varsinkin tuosta ekasta nappikuvasta sekä penkkikuvasta tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nappeja tuolla oli muutamassakin pöydässä, lankoja taas ei juuri ollenkaan. Penkkikuva on eiliseltä, oli ihanan aurinkoista. Nyt sataakin sitten räntää :(

   Poista
 6. Kauniita kuvia! Minunkin mielestäni nuo napit ovat nättejä. Keksisin niille heti käyttöä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, napeille keksii aina käyttöä! Olivat tuolla minusta hiukan edullisempiakin kuin yleensä kaupoissa.

   Poista