perjantai 29. kesäkuuta 2012

Pilkullinen lehmä
Yksi viime aikojen mieluisimmista kirppislöydöistäni on tuo vanha värikäs eläinkangas. Tai oikeastaan kankaita on kaksi: hassut pilkulliset lehmät, iloiset kirahvit ja norsut ovat aikanaan olleet verhoina. Hintalapussa luki että kankaat ovat 70-luvulta. Reilun kokoisilla kankailla oli hintaa 3 euroa kipaleelta, pakkohan minun oli ne molemmat ottaa mukaani. Luulenpa että kankaat pääsevät vielä lastenhuoneen verhoiksi! Ainoa mutka matkassa on vain se, että huonekorkeutemme on yli kolme metriä, ja ikkunatkin kapeat ja korkeat. Mietin että voisin yhdistää kankaat yhdeksi pitkäksi verhoksi, ylös, keskelle ja alas voisi laittaa kaistaleet jotain nättiä kangasta, ehkä ruudullista tai pilkullista. Täytyy mittailla ja mietiskellä...

14 kommenttia:

 1. Ihana retrokangas! Mulla on sellainen tuntuma, että tuota kangasta on ollut mummolassani kaapin verhona, joten täällä vietin hetken nostalgioissani :)

  VastaaPoista
 2. Lehmäkangas on ihana! Tuollaisen kun löytäiskin, lehmät on meidät perheessä tietystä syystä mieluinen juttu. Suunnittelen itsekin samantyyppisiä "jatkettuja" verhoja, joten odottelen kuvia noista kieli pitkällä :)

  VastaaPoista
 3. Jos oikeanlaisilla laseilla katsoo oikeassa vireessä niin voi nähdäkin pilkullisia lehmiä :D Ihanat löydöt!!

  VastaaPoista
 4. Pilkullinen lehmä lämmittää lehmätytön sydäntä ja saa mielen hilpeäksi! Punavalkoinen vieläpä, kärpässienilehmä, hih!

  VastaaPoista
 5. Voi miten upea, tosiaan hilpeä ja iloinen kangas! Tämä kaupunkilaistyttökin herkistyy ja tulee oma lapsuus mieleen, vaikkeivät lehmäverhot liehuneetkaan silloin ikkunoissani.

  VastaaPoista
 6. Onpas ihana villi fantasiakangas :) Tulee iloinen verho.

  Kivoja ovat myös nuo räsynuket.

  VastaaPoista
 7. Tuo NIIIIN ihqu tuo kangas! Mina kavin tanaan kangaskaupassa hamstraamassa kotiinvietavia, mutta eihan siella mitaan noi ihunaa ollut. Olisihan sielta voinut ostaa vaikka mita mutta yritin kovasti hillita itseani. :D Kylla minakin tuollaiset verhot huolisin. Hymyilyttaa!

  VastaaPoista
 8. On kyllä mahtava kangas ja niin hienoja noi kaikki kuvat, edellisessä postauksessa myös! Mulla on yksi söpö retro elefanttikangas jossa on sama pituusongelma. Se on seissyt nyt kaapissa kaksi vuotta. Saa nähdä löytääkö se joskus jostain paikkansa. :)

  VastaaPoista
 9. Mukavat mietiskelyt sinulla! Hieno kirppislöytö! Hassua kun kankaan avulla pääsee aikamatkalle lapsuuteen...

  VastaaPoista
 10. Tosi mahtava kangas,Mamma A tahtoo myös löytää tuommoisia kirppareilta...

  VastaaPoista
 11. Tuo kangas näyttää vihreällä pohjalla vielä mahtavammalta, kuin minulla oleva sinipohjainen. Todellakin 70-luvulta! Serkkutyttöni nukkuivat tuollaisisssa pussilakanoissa lapsena, ja ne ovat siirtyneet vanhempieni mökille ja sieltä sitten minulle. Pussilakanat ovat jo kovin kulahtaneet, joten vielä en ole löytänyt niille paikkaa, mutta pääsevät ompeluksiini jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 12. Tuota kangasta oli meillä pienenä joko pussilakanassa tai sitten jossain "seinätaulussa". Pitääpä kysellä minne äiti on sen laittanut. aivan ihana löytö!

  VastaaPoista
 13. Mahtaa löytö, valloittava kangas! Myös yksivärinen kangas voisi sopia samaan verhoon yhdistettäväksi :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos taas mukavista kommenteista teille jokaiselle :) Kiva kuulla että on tuttu kangas ja tosiaan oikeasti 70-luvulta! En ole vielä ehtinyt ompelemaan verhoja, järjestin lastenhuoneen kokonaan uusiksi muuten ja siinä samalla vähän muitakin huoneita... Piti raivata pois leluja joita ei enää käytetä ym. Toivottavasti kuitenkin kesän aikana lehmät ja muut otukset pääsevät ikkunaan :)

  VastaaPoista