lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kesäpäivä

Minun kaupunkini tänään. Pilviä, meteliä, sadettakin vähän. Ihastelin kauniita vateja vanhan tavaran kaupan ikkunassa. Ostin vihreän käsilaukun alennusmyynnistä, kirpparilta ei löytynyt muuta kuin yksi uusi Eevaneule-lehti pieneen kokoelmaani. Lehdissä on yllättävän kivojakin ohjeita, vaikka kasarikansikuvat eivät ehkä aina niin houkutakaan :) Ajattelin laittaa lehdistä pian lisääkin juttua. Käsityöt ovat edistyneet hitaasti, yhdet sukat sain sentään tänään valmiiksi. Lanka Austermann Step, tykkään raidoituksen kesäisistä väreistä.

19 kommenttia:

 1. Kiinnostava tuo toinen kuva...ja hirmu kivat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Katseltiin kotona netistä, että taiteilija Liisa Ahlfors on rakentanut tuon valkoisen installaation Konsulinsaareen, sen nimi on "Yksikään ihminen ei ole saari".

   Poista
 2. Voih! Justiinsa olin siella ja taas on ikava! Ihania kuvia. Kiitos Anna!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Minulla on onni omistaa tuollainen Esteri Tomulan vasemmanpuoleinen vati. Kauniit värit sukissa tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, ja onnekas vadin omistaja olet :) Olen useasti ihaillut Esteri Tomulan töitä. Nuo vadit olivat tosi hyvässä kunnossa, olen nähnyt kuluneitakin kalliilla hinnalla myynnissä.

   Poista
 4. Minun kotikaupunkini myös.
  Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rva Pioni :) Joskus on kiva kulkea hitaammin tutussa paikassa ja huomata asioita joita ei yleensä näe...

   Poista
 5. Heippa!
  Blogiasi on aina niin kiva lukea! Ihania kuvia ja juttuja! :)
  Terveisin, Anna Porista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna! Kiitos kivasta kommentistasi ja mukavaa kesää sinne Poriin :)

   Poista
 6. Voi, tohtiiko kysyä vanhan tavaran liikkeen nimeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi, voi hitsi, en tiedä mikä tuon liikkeen nimi on... Se on Satakunnankadulla Kyttälän kirppiksen vieressä :) Olen ihaillut näyteikkunaa muutamia kertoja, mutten ole huomannut nimeä.

   Poista
  2. Kiitos, kyllähän se niillä tiedoilla jo löytyy!

   Poista
 7. Kauniin väriset kesäsukat. Villasukkia tarvitseekin tänä kesänä, minulla myös tällä hetkellä jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sade! Joo, minäkin aloitin samantien toiset sukat, aika auringon väriset tulee niistäkin :)

   Poista
 8. Minunkin kaupunkini, niin kovin rakas kaupunkini. Tuntuu, että rakastun tähän yhä päivä päivältä enemmän, vaikka tämä on jo neljäs vuosi täällä. Mikään paikka ennen tätä ei ole tuntunut näin omalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, ihana juttu! Tuo rakkaus onkin mielestäni välittynyt myös blogistasi ja kauniista kuvistasi. Itse olen asunut tässä kaupungissa kohta kolmetoista vuotta, ja ennen varsinaista asumistakin viettänyt täällä paljon aikaa. Silti oikeastaan vasta viime vuosina olen alkanut tottua ja kenties juurtuakin. Vanhat kotikaupunkini ovat kai sitten edelleen niin tärkeitä, mutta onneksi eivät kaukana nekään.

   Poista
 9. Hip hei, jos teet joskus visiitin Jkl:ään, niin tänne avataan (siis siirtyy edellisestä olinpaikastaan)elokuun alussa Vanhan Toivolan pihaan (ikivanha pihapiiri, joka kunnostetaan yleisölle:) TiTiTyy. Suloinen mummolameininki pönttöuuneineen. Just sopiva paikka pitää neulomisiltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Peurankello :) Jyväskylään ei ole Tampereelta ollenkaan mahdoton matka, olen joskus miettinyt että voisi käydä, edellisestä vierailusta on hirmuisen monta vuotta. Siellä on kai joku iso kirppis... Ja Titityy olisi tosiaan ihanaa nähdä!

   Poista