perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kesäretki


Kuvia vähän jo perinteeksi muodostuneelta tyttöjen kesäiseltä museoretkeltä, kohteena tällä kertaa mm. Purnu. Nähtiin hassu hiihtäjä, punainen heppa ja hieno Hanna Vihriälän irtokarkkiteos. Se on tuo utuisen näköinen naishahmo. Teos on iso ja näyttävä (312 cm x 261 cm). On siinä ollut näperreltävää, kun on kiinnittänyt karkkeja siimoihin tietyssä järjestyksessä roikkumaan, aika uskomatonta oikeastaan. Purnussa oli myös viehättävä kahvila vanhassa aitassa (vuodelta 1862), siellä nappasin kuvan kuluneesta, mutta vieläkin kauniista vihreästä peitosta. Hauskaa oli päästä ajelemaan pieniä maalaisteitä pitkin, katsella sinne tänne ripolteltuja vanhoja puutaloja, niiden hyvinhoidettuja pihoja. Kuvitella millaista olisi elää niin erilaisessa ympäristössä ja arjessa.

9 kommenttia:

 1. Vau tuota namuteosta! Kivan näköinen paikka muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Oi, vihreä mummonneliöpeitto oli ihana! Pitääpä tutustua linkkiin Purnu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä peitto olisi minustakin ihana, kunhan nyt ensin saan värikkään version valmiiksi... ;)

   Poista
 3. Ikkunakuvasi muistuttaa kovasti omaani. :) Mukavan nakoinen paikka tuo Purnu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vanhoja ikkunoita ihastelee mielellään. Purnu oli tosiaan mukava paikka, sisätilat ja luonto sekoittuivat siellä hienosti.

   Poista
 4. Kivältä näyttää teidän retki ja tuo alempana oleva kangas on aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiva se on aina välillä vaihtaa maisemaa. Ja aina ei tarvitse edes mennä kauas :)

   Poista
 5. Ihania kesäkuvia. Toi irtokarkkijuttu on ihan tajuton! Miten ihmeessä...??? Että on jollain kärsivällisyyttä ja visiota..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, tosi ihmeellinen teos, ja hieno. Näytti ihan siltä että joistain kohdista siimoja puuttui karkkeja, olikohan näyttelyvieraat napannut... :)

   Poista