maanantai 8. lokakuuta 2012

Lahjoja

Synttärilahja armaalle 35 v. pikkusiskolleni: patalaput/pannunaluset eko-ontelokuteesta. Ostin kuteen Taito Shopista Tampereelta. Virkkasin koukulla 10 ensin 16 ketjusilmukkaa, sitten kiinteitä silmukoita. Tuli mukavan paksut ja napakat laput. Ontelokude olikin minulle uusi tuttavuus, miellyttävää virkattavaa tuntui olevan, kun löysin sopivan koukkukoon muutamien kokeilujen jälkeen. Kudetta jäi n. kilon vyyhdistä vielä paljon, täytyy kehitellä siitä jotain kivaa. Paketissa oli näiden lappujen lisäksi pellavapyyhe.
Ja synttärilahja armaalle 32 v. pikkuveljelleni: pussillinen lakuja ja ruutulapaset 7 Veljestä Nostalgia -langasta. Nopeatekoinen ja kiva malli, ohje löytyy äskettäin ilmestyneestä 7 Veljestä -40 v. juhlalehdestä. Tuo Nostalgia-lanka on kivan näköistä, mutta ei mitään hirmu ihanaa neulottavaa. Vähän sellaista nitisevää ja natisevaa. Samaa lapasmallia voisikin kokeilla jollain muulla langalla.

Kiitokset vielä kaikille peittoa kommentoineille! Se onkin ollut ahkerassa käytössä. Ja uusikin peitto on tekeillä... Niitä kun tarvitaan aina. Mutta siitä lisää sitten joskus toiste :)

10 kommenttia:

 1. Mukavia lahjoja ja varsin sympaattinen mehukortti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kortin voisi melkein hommata itellekin seinälle...

   Poista
 2. Olet kyllä aikaansaava noiden käsitöiden suhteen.. ihan hengästyttää kun katsoo mitä kaikkea ehdit tekemään. Mistä noin ihana teepurkki muuten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teepurkki on kirppislöytö Tampereelta. Ja kiitos, nyt on ollut innostusta käsitöihin. Johtuu varmaan syksystä. Käsityöt on kyllä muutenkin sellaista hermojen lepuutusta minulle :)

   Poista
 3. Sempre molto belli i tuoi post! Un saluto dall'Italia.

  VastaaPoista
 4. Ontelokude on kylla tosi kiva. Jos siita jotain isompaa tekee niin kylla se menee vaannon puolelle eika virkkaukseksi. :) Hartiavoimin saa tehda toita. Ihania lahjoja. Itse tehdyt ovat mielestani kaikkein ihanimpia. :) Mina kanssa hiukka kateellisena tuolle sinun projektitahdille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ina! Välillä minullakin on hiljaisempia kausia käsitöiden suhteen, mutta nyt on ollut innostusta ilmassa. Totta, paksun kuteen virkkaaminen käy jumpasta :)

   Poista
 5. Kiitos vielä ihanista lahjoista, ovat olleet jo ahkerassa käytössä! Kivaa, kun olitte luonamme, toivottavasti nähdään taas pian! Mukavia syyspäiviä, toivottaa pikkusisko 35 v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pikkusisko :) Nähdään pian, iloiset syysterveiset sinne kaikille ♥

   Poista