torstai 24. lokakuuta 2013

*** Heijastinpipo ***


 Heijastinlankapiposta tuli muhkea... ...ja aika hauskasti pimeässä sädehtivä! Olipahan haastavaa kuvata pipoa taskulampun valossa kesken aamukiireiden, mutta onnistuin kuitenkin jonkinlaista kimallusta kuvaan nappaamaan :)

Kokeilin ensin virkata, mutta pipon alku vaikutti niin tönköltä ja jäykältä, että vaihdoin suosiolla puikkoihin. Vaikka välillä lanka tuntuikin aika natisevalta, niin kympin puikoilla valmista tuli salamavauhtia. Neuloin vyötteen ohjeen mukaan, pikkuisen enemmän olisin voinut ehkä vielä nipistää pipon pituudesta pois. Tupsu tekikin sitten mieli tehdä ihan oikeasta villalangasta. Hiukan huomasin pipon pinnan pörröytyneen yhden päivän käytön jälkeen, mutta heijastinlanka tuntuu pysyvän hyvin paikallaan.


Lankaa jäi vielä vähän, ehkäpä voisi tehdä muhkean ja raidallisen kaulurin. Seuraavalla kerralla kuitenkin jotain muuta kuin pipojuttuja :) Viime päivinä olen innostunut virkkaamaan esimerkiksi näitä pieniä kukkia ja pitsejä...

20 kommenttia:

 1. Kovin tuttuja maisemia...mahdatkohan asua lähistöllä ;) Sama kaupunki ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noilla kulmilla tulee liikuttua aika usein :)

   Poista
 2. Kampaajani oli löytänyt myös saman langan ja neulonut useamman myssyn. Melko paksua tuo lanka. Tulehan kertomaan kommenttia, miten käytössä muuttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöni mielestä pipo tuntui aluksi vähän liiankin muhkealta, ehkä enemmän pakkasilman pipo... Juu, tarkkaillaan miten lanka käyttäytyy! Ei mitään huippulaadukasta taida olla, mutta ihan kiinnostavaa oli kuitenkin kokeilla tällaistakin uutuutta :)

   Poista
 3. Kiva idea tuo heijastin pipo. Ja ihanan muhkean näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan muhkea, vähän sellainen yhden koon pipo. Näytti minunkin päässäni muhkealta :)

   Poista
 4. Itsekin ostin siskon lapsille tuota eilen ja pari värisävyä olisi sopinut kyllä minunkin garderoobiin. Ei vaan noi tekokuidut yleensä nappaa ja mietinkin miten lanka kestää käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, värejä oli tässä aika mukavasti tarjolla. Eipä tämä nyt mitään laadukkainta lankaa tosiaan ole, mutta hauska idealtaan kuitenkin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Joo, yllättävän komeasti kimaltelee! Ja heijastinlangan pitäisi kestää pesua myös.

   Poista
 6. Olenkin tässä miettinyt millaisen hiajstinhommelin lasten pipoihin keksisin. Olisi sitten heijastin paremmalla korkeudella autoilijoihin nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä kaikki heijastavat jutut on tarpeen!

   Poista
 7. Hauska pullukkahan siitä tuli ... ja kaulaliinassa on ihanat karkkivärit! Eikä ole tosiaankaan helppoa tuo heijastimen kuvaaminen ... ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulaliina taitaa olla viime talvelta, se on Puro-langoista. Sopikin hyvin tuon pipon kanssa :)

   Poista
 8. Kiva idea lisätä lankaan heijastavaa nauhaa! Ne roikkuvat heijastimet kun tahtovat aina lapsilla tarttua johonkin kiinni ja sitten kiinnityskohta repeää. :O/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aika monta heijastinta on meilläkin hävinnyt matkan varrella johonkin... Pipo pysyy varmaan paremmin tallessa :)

   Poista
 9. Tuollainen pipo olisi tosi paikallaan.

  Kiinnostavia virkkauksia...odotan mielenkiinnolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita pieniä juttuja on kiva näpertää, katsotaan mitä syntyy... :)

   Poista