maanantai 16. joulukuuta 2013

Pallotellen
Hauskoja paperipalloja on vilahdellut täällä netissä monessa paikassa, nyt niitä oli tullut Tiger-kauppaankin. Vähän aikaa piti pähkäillä, että mihin ne ripustaisin... Sitten keksin, että keittiön sohvanurkkaan ne sopisivatkin kivasti. Palloissa oli valmiina aika heppoisan oloiset puuvillanarut ripustamista varten. Solmin pallot omista naruistaan pitkään langanpätkään ja askartelin vielä teipeistä pieniä lisäkoristeita.

Meillä on keittiössä sohva vähän hassusti oven edessä, se ei oikein mahtunut järkevästi muuallekaan. Ovi on ylimääräinen ulko-ovi, asuntomme on aikanaan yhdistetty kahdesta pienestä kodista yhdeksi isommaksi. Oven taakse jää pieni välikkö, jossa voi säilyttää esimerkiksi kirppikselle menossa olevaa tavaraa. Tavaroihin pääsee kätevästi käsiksi rappukäytävän kautta, jos ei halua siirtää sohvaa. Naapurimme on nikkaroinut samanlaisen oven taakse ison kenkähyllyn. Vanhoista taloista löytyy persoonallisia säilytysratkaisuja!

***

Lämpimät kiitokset vielä teille kaikille Virkatun linnun puodissa asioineille ♥ Puoti jää nyt tauolle, mutta ensi vuoden alussa on tulossa uusia tuotteita. Kenties jo jotain keväisempää, katsotaan mitä keksin :)

Niin, ja vielä facebookista.. Mietiskelin ja pallottelin asiaa kovasti ja päätin lopulta lentää siltä oksalta pois. Yritin kyllä oppia tykkäämään facebookista, mutta... Liian levotonta, liikaa mainoksia, liikaa informaatiota. Huh. Rauhallinen blogimeininki sopii meikäläiselle paljon paremmin.

Täytyypä yrittää säilyttää rauhallinen meininki myös näissä joulutouhuissa. Lahjoja pitäisi vielä muutamia paketoida, jouluruokia kokkailla ja vähän koristeita laitella... Mutta sehän on vain mukavaa puuhaa. Iloista joulun odotusta kaikille, enköhän vielä ehdi täälläkin käväistä ennen aattoa :)

6 kommenttia:

 1. Hauskaa huomata tuosta lapsen piirroksesta, että ihan täysin maailma ei ole sentään muuttunut 30 vuodessa :-) Ihan samanlaisia kuvia piirreltiin kaukana 80-luvulla! Toivottavasti saadaan moisia lumikelejä vielä 30 vuoden päästäkin!
  Olipa virkistävää lukea suhteestasi facebookiin. Itse vasta sinne vähän pakosta jouduin menemään ja ajatukseni on ihan samat kuin sinulla. Tiettyihin juttuihin se on tosi hyvä paikka, mutta jos haluaa rentouttavia jakamis- ja lukukokemuksia, kannattaa pysytellä blogimaailmassa. Tämä ei ole liian sosiaalista mediaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöni taitaa haaveilla lumen tulosta, oikein kunnolla ei ole lunta vielä tänä talvena saatu... Kovin mustalta kyllä näyttää tällä hetkellä. Saa nähdä mikä on tilanne jouluna, mustaa kai vähän lupailivat sinnekin :(

   Niinpä, hyvin luonnehdit blogeja! Sosiaalista mediaakin on monen sorttista, ja hyvä niin :)

   Poista
 2. Joulutunnelmaisia kuvia siellä. :)

  VastaaPoista